ketakt

Wil je reageren, heb je vragen, wil je ons boeken ?
Neem dan contact op met Mark !
via e-mail: info (at) duntjappies.nl of bel 06 - 22 75 84 98

1 opmerking:

Annelies en Kees en de hele groep Leutige Mensen zei

Mannen,

inmiddels is het carnaval al bijna een week voorbij, en het liedje van de snor zit nog steeds dag en nacht in mijn hoofd. Geweldig: vanaf het Swarree al, in tientallen caf├ęs met carnaval en als uitsmijter, dubbelop, een paar minuten voor 24u00 dinsdag toen het echt afgelopen was. Wij gaan met onze vriendengroep dit nummer tot ons lijflied verheffen (totdat er misschien volgend jaar een nog wel beter nummer komt, hetgeen haast een onmogelijkheid lijkt nu ....)

We hebben ontzettend van jullie genoten, van 's middags al als we jullie zagen lopen en optreden, tot diep in de nacht toe. Jullie zijn een aanwinst voor het carnaval in Tullepetaonestad, prachtig zingend, mooie kleding (vind ons moeder van 92 belangrijk, altijd pront eruit zien!) en altijd netjes in jullie gedrag, terwijl jullie ongetwijfeld, net als wij, de nodige bier op hebben. Maar dat mag met carnaval, als je maar leutig en netjes blijft. Doen wij, doen jullie ook weet heel Roosendaal.

Ontzettend bedankt voor een geweldige carnaval waarin jullie, en zeker ook door jullie lied van dit jaar, een geweldige kartrekker waren. Nu al heel veel succes bij de voorbereidingen voor 2015 toegewenst, want ik hoop, net als heel carnavallend Tullepetaonestad, dat jullie er volgend jaar en nog heel veel jaren daarna, er weer bij willen zijn.

Enige droevige helaas was toch wel het verhaal van jullie Gaudi en de barbecue (of was het een fondue?). We hoorden het verhaal bij de Moriaan buiten en later op internet, en we konden met z'n allen die avond maar amper een brok door onze keel krijgen. Gelukkig was het geen brok Gaudi ....

Tot volgend jaar mannen.
Houdoe en ontiechelijk bedankt voor alle leut.

Een reactie posten