Nieuwe carnavalshit Dun Tjappies Kouw ’t nie mir

Carnavalsband ‘Dun Tjappies’ uit Roosendaal brengt dit jaar met Priense Swaree, aanstaande zaterdag in Schouwburg De Kring, hun nieuwste carnavalshit. Vanaf nu is hun nummer met nieuwste clip ook te zien en te beluisteren via YouTube en hun website www.duntjappies.nl Met een ludiek protestlied vragen Dun Tjappies samen met Zjosti aandacht voor frisse toiletvoorzieningen, met name voor mannen, tijdens carnaval.


Het lied
Dun Tjappies wilde een Ode doen aan de Toiletpot. Althans, als dat kon. Want als mannen tijdens carnaval érgens last van hebben, is het wel dat je nergens even lekker je Boodschap kan doen. De deur zit op slot, is eruit of is afgeplakt. Daar moet verandering in komen.

Om alle mannen in Brabant met carnaval een hart onder de riem te steken is dit nummer gemaakt: wij lijden met jullie mee! Daarnaast is het een ludiek protest en een oproep aan alle kroeguitbaters om hun cafés voortaan eens wat zit-vriendelijker te maken.

Met het nieuwe lied doen Dun Tjappies dit jaar mee met de ‘Kies je Kraker wedstrijd’ van Omroep Brabant en de ‘Carnavalsliedjes wedstrijd’ op 3FM. Liefhebbers kunnen daar hun stem uitbrengen op het nieuwe nummer van de Roosendalers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten