De echte feestdagen

Leutige Tullepetaone,

Sinterklaas heeft ons land alweer verlaten en de kerstman komt met zijn gevolg ons land weer in. Gezellig met de familie en vrienden om de boom zitten om de plannen voor carnaval in het nieuwe jaar door te nemen. Ook wij bereiden ons alvast voor op de ECHTE feestdagen; CARNAVAL in Tullepetaonestad!!!
11/11 in de Kwakkelkooi was een geweldige ervaring samen met de Tullepetaone van Zullie.  De zilveren pot (oftewel kakdoos) staat inmiddels in ut Waope, er zijn weer speldjes, dit jaar doen we alweer voor het zesde jaar mee aan het Priense Swaree, de eerste aanvragen voor optredens druppelen binnen en de nieuwe videoclip komt er ook weer aan. Heerlijk, alle leut ligt nog voor ons! Dat is wel een ander gevoel dan As Woensdag!
Ook wij worden een dagje ouder, Dun Tjappies bestaan dit jaar alweer 5,5 jaar! We willen om deze reden wat speciaals doen met de videoclip. We willen ons halve jubileum graag met jullie 44!  Vandaar het volgende idee: wij zouden het geweldig leuk vinden als jij, ja jij!!! in de videoclip met ons wilt mee spelen. Bietje daanse, zeulen en zienge op TV! Houd onze website en/of Facebook pagina dus goed in de gaten als je jezelf wilt bewonderen in de videoclip van Dun Tjappies meej leutgangers 2014! De eerste opnames zijn op 27 en 28 december in Londen dus ben je in de buurt, doe dan mee ;-)Maar de echte grote opnames van de clip zijn natuurlijk (n.n.t.b datum) in Tullepetaonestad! Na de opnames drinken we een heerlijk schrobbelaerke en/of pilske om weer warm te worden en om ons verjaardagsfeestje te 44!!!. Nogmaals, wij zouden het fantastisch leuk vinden als jullie met ons willen meespelen in onze (dus van iedereen!) videoclip. Vertel ut dur, want hoe meer Tullepetaone oe meer vreugd! Prallekes en brakskes zijn ook van harte welkom! Edde nog wa vraoge? Bel Tjaap 11 mar effekes. 
We ouwe oe op d'n oogte ;-) Adde mar leut et!

Tjappie T
Dun Tjappies (al 5,5 jaar, tijd voor feest!)

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik wil er heel graag bij zijn! Moet ik mijn snor nog laten staan?

Groetjes,

Toinne

Een reactie posten